Erol Bulut, "Rakip 4-5 kez gelip 3 gol attı" demişti ama...

Süper Lig’in 12. haftasında Fenerbahçe deplasmanında 3-0 kazanan Yeni Malatyaspor, bu sezon ilk kez bir maçta 7 net fırsat bulup 3 gol attı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından "Rakip 4-5 kez gelip 3 gol attı" demişti ama asıl Sarı-Lacivertliler rakibi karşısında 5 pozisyon bulabildi.

Süper Lig’in 12. haftasında Kadıköy deplasmanına çıkan Yeni Malatyaspor, Fenerbahçe karşısında etkili bir oyunla 3-0’lık galibiyete ulaşırken, istatistiklerde de kendini aştı.

Adem Büyük’ün penaltıdan attığı golle öne geçen Malatya ekibi, Umut Bulut’un attığı kafa golüyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatmıştı. İkinci yarının hemen başında Ndayishimiye’nin kafa golüyle farkı 3’e çıkaran Yeni Malatyaspor, 4 önemli fırsattan da yararlanamadı.

Bu sezon çıktığı maçlarda ilk kez 3 gol atma başarısı gösteren Yeni Malatyaspor, geride kalan haftalarda girdiği gol pozisyonu sayısını da geçti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda "Rakip 4-5 kez gelip 3 gol attı" derken, Fenerbahçe rakibi karşısında 5 pozisyon bulabildi. Sarı-lacivertliler ilk pozisyonunu 38. dakikada Mert Hakan'la yakaladı.

SASA’da teknik analizler ne önerdi? Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar'dan yeni proje! Ve Volkan Demirel istifa kararını yönetime iletti
Sonraki Haber