Fenerbahçe ve Galatasaray genç futbolcu Berkay Yılmaz için karşı karşıya

Freiburg'da forma giyen genç sol bek Berkay Yılmaz için Fenerbahçe ve Galatasaray transfer yarışına girdi. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da yakından takip ettiği Berkay Yılmaz için İspanyol kulüplerinin de devrede olduğu belirtiliyor.

AS'ın haberine göre iki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe, ara Transfer döneminde Alman ekibi Freiburg'un kapısını çalarak genç oyuncu Berkay Yılmaz'ı transfer etmek istedi.

Alman ekibi ise Berkay Yılmaz'ı ocak ayında bırakmak istemedi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yanı sıra Eintracht Frankfurt ve Real Betis de Berkay Yılmaz ile ilgilenen kulüpler arasında.

Freiburg'un kadroda tutmak istediği Berkay Yılmaz'ın sözleşmesi 2025 yılında bitecek. Alman ekibi bu sözleşmeyi uzatmak istiyor.

MONTELLA DA YAKIN TAKİPTE

Öte yandan yine haberde A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın Berkay Yılmaz'ı yakından takip ettiği aktarıldı.

Berkay Yılmaz'ın yakında Arda Güler, Kenan Yıldız, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun'dan sonra Türkiye'nin 2005 jenerasyonunun bir diğer parçası olacağı kaydedildi.

Bu sezon 6 maça çıkan Berkay Yılmaz 1 gol, 3 asistlik istatistik yakaladı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber