Fenerbahçe ve Beşiktaş kazandı, UEFA ülke puanı şahlandı!

Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimiz grup aşamalarını tamamladı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ni üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe, grubunu lider noktaladı. Beşiktaş ise grubunu son sırada tamamladı. Sarı-Lacivertliler'in ve Siyah-Beyazlılar'ın son maçlarında aldığı galibiyetler sonrası UEFA ülke puanında yeniden sıçrama gerçekleştirdik. İşte güncel ülke puanı sıralaması…

UEFA Avrupa Konferans Ligi son maçında Fenerbahçe, sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek grubunu lider tamamladı.

Avrupa'da iddiası kalmayan Beşiktaş ise deplasmanda Lugano'yu 2-0 mağlup ederek bu sezon turnuvada ilk 3 puanını elde etti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!