Fenerbahçe'den Ersin Destanoğlu formülü

Fenerbahçe, yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Miha Zajc'a Ersin Destanoğlu taktiği uygulamaya karar verdi. Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın Ersin Destanoğlu'na yaptığı gibi Miha Zajc'a da imza baskısı yapmak için oynatmadığı öne sürülüyor.

Fenerbahçe'de Miha Zajc krizi büyüyor. Bir anda kesik yiyen başarılı oyuncuyla ilgili verilen bu kararın ardından yeni sözleşme konusunun çıktığı belirtildi. Fenerbahçe, Miha Zajc konusunda Ersin Destanoğlu taktiği uygulamaya karar verdi. Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon çıktığı 41 resmi maçta 9 gol, 2 asistlik bir performans sergileyen ve taraftarların beğenisini toplayan Miha Zajc, son haftalarda Jorge Jesus'tan net bir şekilde kesik yemiş durumda.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum