Fenerbahçe Konoplyanka'da mutlu sona çok yakın!

Fenerbahçe, Schalke 04 forması giyen Konoplyanka için Alman kulübüne 3 milyon euro teklif etti. Alman ekibi ise 5 milyon eurodan 4 milyon euro’a düştü. Tarafların anlaşması an meselesi.

Yevhen Konoplyanka için Fenerbahçe ile Schalke arasında kıran kırana bir pazarlık sürüyor. Mavi-Beyazlılar, senelik maliyeti vergilerle birlikte 4 milyon euroyu geçen 29 yaşındaki futbolcuyu bir an önce elden çıkarmak istiyor. Schalke, Fenerbahçe’yle yapılan görüşmelerde kapıyı 5 milyon eurodan açtı.

Sarı- Lacivertliler ise masaya 3 milyon euro ile oturdu. Alman ekibiyle pazarlıkları yürüten Comolli, bu teklifte ısrarcı olunca Schalke istediği ücreti 4 milyon euroya düşürdü.

OYUNCUDA SORUN YOK

Yönetimle sürekli temas halinde olan Fransız sportif direktör, Mavi- Beyazlılar’ın bu adımı sonrası rakamı yükseltip yükseltmeme konusunda haber bekliyor. Tarafların 1 milyon euroluk fark konusunda anlaşıp orta yolu bulmaları bekleniyor.

Fenerbahçe, Yevhen Konoplyanka ile 3 sene için 9 milyon euro’ya prensip anlaşmasına vardı

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber