Fenerbahçe Henrique'yi resmen açıkladı! Oyuncu 1 yıllığına kiralandı

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-lacivertli ekip, savunma hattına bir takviye daha yaptı. Fenerbahçe, Flamengo'dan Gustavo Henrique'yi renklerine bağladığını resmen açıkladı. Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde, oyuncu 1 yıllığına kiralık sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe, Luan Peres'in ardından Gustavo Henrique'yi kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertliler, Brezilyalı stoperin 1 yıllığına kiralandığını duyurdu. 

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Flamengo forması giyen Brezilyalı stoper Gustavo Henrique’yi 1 yıllığına kiraladı" denildi. 

Gustavo Henrique transferiyle ilgili ne dedi?

29 yaşındaki oyuncu transferiyle ilgili kulüp televizyonuna konuşurken, "Brezilya'da, Fenerbahçe çok tanınan bir kulüp. Küçüklüğümden beri burada olmayı hayal ettim. Bugün de hayalim gerçekleşti. Çok çalışacağım. Umarım bütün beklentileri karşılayacağım ve Fenerbahçe taraftarını mutlu edeceğim" dedi. 

''ÇOK İSTEKLİ BİR ŞEKİLDE GELDİ''

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki Gustavo Henrique transferiyle ilgili olarak, "Brezilya ekolü devam ediyor. Gustavo Henrique, hocamız Jesus'un eski öğrencisi. Hocamız bize bir stoper listesi vermişti ve Gustavo Henrique bu listede vardı. Şu anda hazır bir oyuncu. Ayrıca çok istekli bir şekilde geldi. Eski hocasıyla kavuşuyor" açıklamasını yaptı.

Ali Koç'tan başkanlık başvurusu: İmzaları teslim etti! Meteoroloji'den deprem bölgesi hava tahmin raporu geldi! Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor mu?
Sonraki Haber