Fenerbahçe ezeli rakiplerden yıldızı kaptı! İşte oyuncunun bonservis bedeli...

Jorge Jesus’un istediği kadro genişliğini yaratmak adına çalışmalarını sürdüren ve devre arası transfer dönemini hareketli geçirmesi beklenen Fenerbahçe, ilk hamlesini yaptı. Sarı-Lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da ilgilendiği milli oyuncunun transferi için kulübüyle anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis de belli oldu.

Ara transferde kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, önemli bir hamle yaptı. Sarı Lacivertliler, ezeli rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la girdiği transfer yarışını kazanmaya çok yakın. Kulüpler arasında artık son detayların konuşulduğu, Fenerbahçe’nin ara transfer dönemindeki ilk bombasının milli oyuncu olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. 

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!