Fenerbahçe derbisi sonrası Beşiktaş'ta ayrılık sesleri

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, Süper Lig'in 8. haftasında Vodafone Park'ta oynandı. Tıklım tıklım tribünler önünde oynanan dev maçta eşitlik bozulmadı ve 90 dakika 0-0 sona erdi. Kara Kartal'ın galibiyet hasreti, Kanarya'nın ise yenilmezlik serisi 3 maça yükseldi. Bu maç sonrası siyah-beyazlı takımda transfer hareketliliği yaşanıyor. Beşiktaş forması giyen Josef de Souza'ya Brezilya'dan Gremio'nun talip olduğu iddia edildi. İşte transfer gelişmesi ve detaylar...

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş'ta forma giyen Josef de Souza ile ilgili bir transfer iddiası gündeme geldi. Brezilya basını, Josef'e ülkesinden talip çıktığını öne sürdü. Brezilya basını, Gremio'nun sezon sonunda takıma takviye etmek için görüşme yapacağı 10 oyuncuyu listeledi. Akşam'da yer alan habere göre; bunlar arasında Beşiktaş'la sezon sonunda mukavelesi sona erecek olan Josef de Souza da var.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"