Fenerbahçe Coentrao transferinde sona yakın!

Hasan Ali Kaldırım'ın bu sezon sık sık sakatlanması nedeniyle sol bek arayışına giren Fenerbahçe'nin, bir dönem Real Madrid forması giyen Fabio Coentrao ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edildi.

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda Ocak ayında nokta atışı transferler gerçekleştirmek isteyen Fenerbahçe'de sol bek için yoğun mesai harcanıyor. Ersun Yanal'ın savunmanın soluna mutlaka Hasan Ali Kaldırım ile rekabete girecek takviye istemesinin ardından çalışmalarını hızlandıran yönetim, Fabio Coentrao'yu gündemine aldı

FFP'nin kıskacında olan ve bonservisi elinde olan isimlere yönelen Fenerbahçe, Portekiz'li sol bek ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. A Spor'da yer alan son dakika haberine göre Coentrao, Sarı Lacivertli formaya çok yakın.

Bir dönem Real Madrid'de de forma giyen ve uzun bir süredir kendisine kulüp arayan Fabio Coentrao, geçtiğimiz sezonu ülkesinin takımlarından Rio Ave'de geçirmişti.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber