Bobby Dixon basketbolu bıraktıktan sonra Fenerbahçe Beko'ya yönetici oldu

Bu yaz basketbolu bırakan Fenerbahçe Beko efsanesi Bobby Dixon, yuvada kalıyor... Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre "Ali Muhammed", basketbol organizasyonunun idari kadrosunda yer alarak Fenerbahçe basketboluna hizmet etmeye devam edecek.

Fenerbahçe Beko'nun unutulmaz guardlarından Bobby Dixon (Ali Muhammed) Sarı-Lacivertli kulüpte idari ekibe katıldı. Bu yaz basketbolu bırakan 37 yaşındaki Dixon, altyapı oyuncularının yanı sıra A takımındaki isimlerin bireysel gelişiminde çalışacak.

Anlaşmaya göre Ali Muhammed, Fenerbahçe Beko A Takım Bireysel Gelişim Antrenörü ve Altyapı Elçisi olarak görev yapacak. 2015'te Pınar Karşıyaka'yla lig şampiyonluğu yaşadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olan ve "devşirme" statüsünde A Milli Takım forması da giyen yıldız isim, 6 sezon Sarı-Lacivertli formayı giymiş ve THY Euroleague şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu.

FENERBAHÇE BEKO-UNICS KAZAN MAÇI SAAT KAÇTA? HANİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'in 4. haftasında UNICS Kazan'ı ağırlıyor. Ataşehir'de bu akşam oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports HABER kanalından şifresiz yayınlanacak.

FENERBAHÇE BEKO-UNICS KAZAN CANLI İZLE

Sezona Kızıl Yıldız galibiyetiyle başlayan Sasha Djordevic yönetimindeki Fenerbahçe Beko, 2. hafta deplasmanda Panathinaikos'a tartışmalı hakem kararlarıyla mağlup olmuştu. Ardından çift maç haftasının ilk maçınd ALBA Berlin'e konuk olan Sarı-Lacivertliler, ilk yarısını 9 sayı önde tamamladığı maçın 2. yarısında tanınmaz hale gelip mağlup olmuştu. 

Efes'in eski koçu Velimir Perasovic'in çalıştırdığı Rus ekibi ise ilk 2 hafta mağlup olduktan sonra 2 gün önce Bayern Münih'i ağırladığı maçta nefis bir geri dönüşe imza atarak galibiyetle tanışmıştı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber