Fenerbahçe Beko, CSKA'ya elendi

Fenerbahçe Beko, play-off serisinde CSKA Moskova'ya 3-0 mağlup olarak Final-Four'a kalamadı... THY Euroleague'de 6 sezon üst üste Final-Four'a kalarak Türk basketbol tarihine geçen Sarı-Lacivertliler, sakatlıklarla boğuştuğu seride bu kez başaramadı...

THY Euroleague'de 6 sezon üst üste Final-Four'a kalarak Türk basketbol tarihine geçen Fenerbahçe Beko, bu kez başaramadı... Sarı-Lacivetliler, play-off serisi 3. maçında CSKA Moskova'yı ağırladı. Moskova'daki ilk 2 maçı kaybeden temsilcimiz, bu maçı da 68-85 kaybederek elendi.

İlk maçı 92-76 kaybeden Fenerbahçe Beko, koç Igor Kokoskov dahil 7 eksikle çıktığı maçta  son çeyreğe önde girmeyi başarmış ancak maç sonunu iyi oynayamamıştı. Sarı-Lacivertliler ezeli rakibine 2. maçta ise 78-67 mağlup olmuştu.

Fenerbahçe Beko, Igor Kokoskov ve Çek pivot Jan Vesely başta olmak üzere birçok eksikle oynadığı ilk iki maçtaki yenilgilere rağmen çabası ve mücadelesi ile takdir toplamıştı. Şimdi işleri değiştirme zamanıydı ancak olmadı.

Üç sivil ile bir komiser daha gözaltına alındı! Sağanak yağış geliyor... Ergin Ataman'dan Galatasaray iddialarına sürpriz cevap!
Sonraki Haber