Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve heyeti TFF binasına gidiyor!

Dün Fenerbahçe ile Adana Demirspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 beraberlikle sonlandı. Maçın hakemi olan Ali Palabıyık'ın kararları çok tartışıldı. Fenerbahçe Yönetimi'nden hakem Palabıyık'a sert eleştiriler yapıldı. Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet TFF binasına gitme kararı aldı.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaştı. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarına Fenerbahçe cephesinden yoğun eleştiri geldi. Bunun üzerine Sarı Lacivertli ekipten flaş karar geldi.

SELAHATTİN BAKİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Adana Demirspor maçı sonrası flaş açıklamalar yapmıştı. Selahattin Baki, "Bu akşam sadece bu sezonun değil, son 4-5 sezonun bir özetini gördük. Ali Palabıyık, Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli şekilde gelmiştir bu maça. Vücut dili ve verdiği kararlar, her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir?" demişti.

FEDERASYON YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞÜLECEK

TRT Spor'un haberine göre; Sarı Lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç ve beraberindeki heyet TFF binasına gidiyor. Ali Koç ve heyeti Adana Demirspor maçı ile ilgili bilgi alacak.

Sarı lacivertli yöneticiler saat 16.00'da federasyon yetkilileri ile görüşme gerçekleştirecek.

Aranan şahıs duvarın içinden çıktı! Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi İsrail polisine bıçaklı saldırı düzenleyen Türk vatandaşı öldürüldü
Sonraki Haber