Ali Koç’tan Samandıra’ya yakın takip

Süper Lig’de 15. haftayı bay geçecek olan Fenerbahçe, 16. haftada oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla başladı. İdmanı Başkan Ali Koç, yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş ile Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu yakından takip etti.

Fenerbahçe’nin bugün gerçekleştirilen antrenmanına sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ve beraberindeki yöneticiler de takip etti. Can Bartu Tesisleri’ne gelen Başkan Ali Koç, yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Selahattin Baki ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu, antrenman öncesi sarı-lacivertli futbolcularla bir araya geldi. Başkan Ali Koç, futbolcuların yeni yılını kutlarken, Başakşehir maçında ortaya koydukları mücadeleden ötürü de tebrik etti.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!