Fenerbahçe - Amed kavgasının perde arkası... "10 kişi üzerime çullandı"

Diyarbakır'da, Turkcell Kadınlar Futbol Ligi 17’nci haftasında karşı karşıya gelen Amed Sportif Faaliyetleri ile Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı oyuncuları arasında yaşanan kavganın ardından, her iki takımın yönetici ve futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu. Maç, Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe 90+8'inci dakikada Kenya Cordner'ın penaltıdan attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın 90+12'nci dakikasında taç atışı sırasında Diyarbakırlı oyuncu Fenerbahçeli oyuncuya saldırınca her iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Saha bir anda karışırken, tribünlerden de sahaya yabancı maddeler atıldı. 

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı