Fazla kilolarından kurtulan Hadise'nin tarzı İstanbul Moda Haftası'na damga vurdu

15-18 Mart 2022 tarihleri arasında, İstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliğini yansıtan sürpriz mekanlarda gerçekleşecek olan Fashion Week Istanbul (İstanbul Moda Haftası) dün başladı. Etkinliğin ikinci gününde Nihan Peker'in defilesini izleyen Hadise’nin tarzı sosyal medyaya damga vurdu. Peker'in kendi imzasını taşıyan gömlek ve parlak altın renkteki etekle defileye katılan ünlü popçunun şık görüntüsü ve fit haliyle ilgi odağı oldu. Zayıflayan Hadise'nin son hali çok beğenildi.

18 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek olan Fashion Week Istanbul’un ikinci günü Türk modasının önde gelen isimlerinden Nihan Peker’in Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen defilesiyle başladı. Defileyi izleyenler arasında 36 yaşındaki ünlü popçu Hadise ve kız kardeşi Derya Açıkgöz de de vardı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek