Fazıl Say’ın babası müzikolog ve yazar Ahmet Say dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Besteci ve piyanist Fazıl Say’ın, geçtiğimiz Salı günü tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybeden babası müzikolog, yayıncı, öykü ve roman yazarı Ahmet Say, Ankara Kocatepe Camii'nde kılınan cenaze namazı ile dualar eşliğinde son yolculuğa uğurlandı. Say'ın cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Fazıl Say, babası için bestelediği 'Babam Ahmet Say'ı ilk kez anma töreninde çaldı.

Besteci ve piyanist Fazıl Say’ın babası müzikolog, yayıncı, öykü ve roman yazarı Ahmet Say, geçtiğimiz günlerde Ankara’da özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Fazıl Say, babasının acı haberini Twitter hesabından şu sözlerle duyurdu:

"Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz. Ahmet Say, Türkiye’nin en değerli aydınlarından biriydi. Tüm müzik ve edebiyat çevresinin de başı sağolsun. 86 yıllık ömründe ne çok eser bıraktı. Ve çok özel çok güzel bir baba oğul ilşkisidir, son anına kadar"

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu