Fazıl Say depremzedeler için Paris'te sahne alacak

Ünlü piyanist Fazıl Say, bu akşam Paris'te 'Deprem Bölgesine Dayanışma' konseri vereceğini duyurdu. Fazıl Say, 'Kara Toprak' adlı eserini seslendireceğini belirtti.

Piyanist Fazıl Say, Türkiye'de meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin ardından harekete geçti. Say, bu akşam Paris'te 'Deprem Bölgesine Dayanışma' konseri gerçekleştireceğini duyurdu.

Konuya ilişkin Instagram sayfasından paylaşım yapan piyanist, ''Bu akşam Paris’de büyük bir “Deprem bölgesine dayanışma”konserinde “Kara Toprak” eserimi seslendireceğim. Paris’in Olympia salonunda dünyanın büyük pop ve klasik starlarının yer alacağı bu yardım konseri organizasyonu televizyonlarda canlı yayınlanacak. Avrupa saatiyle;20.30 #fazılsay'' ifadelerini kullandı.

Bu akşam Paris'te Olympia salonunda konser verecek olan Fazıl Say, konser gelirini 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremden etkilenenler için bağışlayacak.

Hamas'tan ateşkes açıklaması! BAYKAR'dan çalışanlarına büyük jest EuroLeague yönetimi kararını verdi, Fenerbahçe'ye faturayı kesti!
Sonraki Haber