Fatma Şahin'in personel buluşmasında duygusal anlar yaşandı: Hep bir ağızdan Dönmem Geri şarkısı söylendi

Gaziantep Büyükşehir personelinin hazırladığı bir buluşmaya katılan Fatma Şahin'e oldukça duygusal bir sürpriz yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, buluşma sırasında konuşmasını yaptı. Ardından ise Işıkların kapanmasının ardından salondakilerin telefon ışıklarını yakarak söylediği şarkı duygusal anlar ortaya çıkardı.

Yerel seçime günler kaldı ve AK Parti'nin adayları da belli oldu. Gaziantep'te uzun süredir belediye başkanlığı görevini sürdüren Fatma Şahin, yeniden aday gösterildi.

Gazianteplilerin sevgisini kazanan ve projeleriyle önemli işlere imza atan Fatma Şahin, seçim çalışmalarına başlamadan önce Gaziantep Büyükşehir personeliyle buluştu.

FATMA ŞAHİN'E DUYGUSAL SÜRPRİZ

Gaziantep Büyükşehir personeliyle buluşan Fatma Şahin, kürsüye çıkıp konuşmasını yaptı. Ardından salonun ışıkları kapatıldı ve salondakiler telefon ışıklarını yakarak Şahin'e "Dönmem Geri" şarkısı söyledi.

Şarkı söylenirken, bazı yerlerde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği şiirlere yer verildi.

Sosyal medya hesabından o anların videosunu yayınlayan Fatma Şahin, "Biz zorlukları paylaştıkça güçlenen, başarıları birlikte kutlayan çook büyük bir aileyiz.

Bu yolda birlikte yürümek, her zorluğun üstesinden gelmek bize güç katıyor ve işimizi daha anlamlı kılıyor. Üzerimde çok hakkınız var. Bu ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum." dedi.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber