Fatih Terim'in 70. yaş günü partisinde yemek menüsü dikkat çekti: 'What can I do sometimes'! Çalan müzikler de ayrı bir olay...

Galatasaray'ın ve Türk futbolunun efsanesi Fatih Terim, 70 yaşına girdi. Terim için İstanbul Boğazı'nda yapılan kutlamada çalan müzikler ve kendisi için hazırlanan özel yemek menüsü geceye damga vurdu.

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, 70. doğum gününü kutladığı partiye birçok ünlü isim katıldı. Hagi, Ümit Davala, Necati Ateş ve Hasan Şaş gibi Galatasaray efsaneleri ile sanat dünyasından Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü isimlerin de boy gösterdiği partide oldukça dikkat çeken detaylar vardı.

UNUTULMAZ SÖZLERİ MENÜYE GİRDİ

Fatih Terim'in kariyeri boyunca söylediği unutulmaz sözler, menüdeki yemeklerin adını oluşturdu. Fatih Terim tekneyle partiye gelirken çalan Şampiyonlar Ligi müziği de gecenin dikkat çeken anlarındandı.

KIZLARINDAN UNUTULMAZ SÜRPRİZ

Fatih Terim'in kızları Merve Terim ve Buse Terim'in ‘Bana Bir Masal Anlat Baba’ performansı ise Fatih Terim'e unutmayacağı duygusal anlar yaşattı.

Galatasaray'a Dries Mertens'ten kötü haber geldi Star Wars Günü nedir, nasıl ortaya çıktı, nasıl kutlanır? Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı!
Sonraki Haber