Fatih Terim: Bir Şampiyonlar Ligi kurası çekseniz kimsenin yadırgamayacağı bir grup

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda İtalyan temsilcisi Lazio ile yapacakları maçta futbolcularına güvendiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, sarı-kırmızılı takımın yarın Lazio ile yapacağı maç öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yanı sıra Olympique Marsilya, Lazio ve Lokomotiv Moskova'nın yer aldığı E Grubu'nun UEFA Şampiyonlar Ligi seviyesinde olduğunu belirten Terim, "Gruptaki 4 takım da Avrupa kültürü olan ekipler. Bir Şampiyonlar Ligi kurası çekseniz kimsenin yadırgamayacağı bir grup. Hepsi de çok güçlü. Bunların ilkinde Lazio ile karşılaşacağız. Meslektaşım Maurizio Sarri yönetiminde çok da güçlü, şampiyonluğa oynayabilecek kapasitede bir takım kurdular. Marsilya zaten çok iyi başladı. Lokomotiv de her zaman bu arenada bulunan, buraya alışmış, önemli işler yapabilecek bir takım." diye konuştu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek