Altaylı: Bu Samatta'dan cacık olmaz

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin yeni gol umudu Samatta için "Cacık olmaz. Bu adama para verdilerse yazık" yorumunda bulundu. Altaylı'nın bu sözleri Alex de Souza yazısını hatırlattı.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı. Spor Saati'nde konuşan Altaylı, Sarı-Lacivertliler'in yeni golcüsü Mbwana Samatta için çarpıcı ifadeler kullandı. Aston Villa'dan transfer edilen futbolcuyu derbide izlediğini ve beğenmediğini belirten Altaylı, "Mbwana Samatta'dan cacık olmaz. Derbide gördüğüm Samatta için bunu diyorum, geçmişi nedir bilmiyorum. 'Bu adama para verdilerse yazık' dedim." ifadelerini kullandı. Altaylı'nın Samatta'yı 20 dakika izleyip böyle bir hükme varması, geçmişteki Alex de Souza kehanetini hatırlattı. 

GALATASARAY'I TERİM'İN KORKAKLIĞI DURDURDU

Altaylı derbi için ise şunları söyledi: "Diyorlar ki, Fenerbahçe çok iyi, harika oynadı. Yahu Fenerbahçe'den bahsediyoruz. Söyleyin bana. Fenerbahçe'nin kaleyi tutan kaç şutu var? 1 şutu. Şut muydu o da. Galatasaray kalecisi Fatih'in yerinde ben olsam skor yine aynı biterdi. Galatasaray'ı Fenerbahçe derbisinde Fenerbahçe değil, Fatih Terim'in korkaklığı durdurmuştur."

On Numara 6 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? On Numara 3 Mayıs 2024 sonuçları! On Numara sonuçları açıklandı mı? Meteoroloji'den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak uyarısı!
Sonraki Haber