Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol aşkı devam ediyor!

2019'un sonuna damga vuran Farah Zeynep Abdullah ve Doğu Demirkol aşkının kısa sürdüğü iddia edilmişti. İkilinin birlikteliği tam gaz devam ettiği öğrenildi.

Farah Zeynep Abdullah, uzun süre aşk yaşadığı meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar'dan ayrıldıktan sonra, yine oyuncu Doğu Demirkol ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

İkilinin ilişkisi kasım ayında gittikleri ABD'deki film festivalinde başladı. Aşkın ortaya çıkmasından birkaç hafta sonra da Mecidiyeköy'de objektiflere takılan ünlü çiftin, ilişkileri belgelenmişti.

Geçtiğimiz gün çıkan haberlerde de Farah Zeynep Abdullah-Doğu Demirkol aşkının kısa sürdüğü ve ikilinin yollarını ayırdığı söylenmişti.

BİRLİKTE İZLEDİLER

Fakat ikili, Doğu Demirkol'un dün akşam TRT1'de yayın hayatına başlayan 'Tutunamayanlar' dizisini, galada birlikte izledi. Ortaya çıkan görüntülerde araları oldukça iyi görünen çift, zaman zaman kahkahalara boğuldu.

Böylece ilişkilerinde kriz çıktığı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ile Doğu Demirkol, iddiaları yalanlamış oldu.

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Meteorolojiden birçok il için toz taşınımı ve sağanak yağış uyarısı!
Sonraki Haber