Fantezi bavulda bitti! İlişki sırasında boğup öldürdü...

Grace Millane 22 yaşında milyoner bir babanın kızıydı. Bir gün tek başına Yeni Zelanda'ya tatile gitti. Orada internette tanıştığı adamla buluşup bir otele gittiler. İsmi açıklanmayan erkek genç kızı cinsel ilişki sırasında boğarak öldürdü. Grace'in cesedini bir bavula koyup ormanda gömen katil zanlısının savunması ise şoke eden cinstendi. Katilin iddiasına göre Genç kız, 'Grinin 50 tonu'ndaki gibi boğulmak istemişti...

Sırt çantasıyla uçağa atlayıp tek başına tatile çıkan 22 yaşındaki Grace Millane'nin cesedi, bir ormanda toprağın altına gömülü halde bulunmuştu. Doğum gününde ortadan kaybolan genç kadının cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!