“Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim” diyen Çağla Şıkel'e Demet Şener'den destek

2008 yılında hayatını birleştirdiği, oğlu Kuzey ve Uzay'ın babası şarkıcı Emre Altuğ ile 2015 yılında boşandıktan sonra uzun bir süredir hayatında kimse olmayan 42 yaşındaki ünlü manken Çağla Şıkel “Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim” açılklamasında bulunmuştu. Şıkel'in çok konuşulan bu sözlerine meslektaşı Demet Şener'den destek geldi.

19 ay evli kaldığı Cenk Küpeli'den 8 ay önce boşanan 2 çocuk annesi ünlü menken Demet Şener, meslektaşı Çağla Şıkel’in “Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim” açıklamasıyla ilgili konuştu. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen 44 yaşındaki eski model, Şıkel’e “Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz.” sözleriyle destek verdi.



'YAŞLANMA KORKUM YOK'

Hürriyet'te yer alan habere göre; Demet Şener, önceki gün Nişantaşı City’s’de spor çıkışı görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden eski model, formda ve fit olmanın sırrının doğal beslenme, spor ve tencere yemeklerinde gizli olduğunu söyledi:

“Çok iyi bakıyorum kendime, spor yapıyorum. Aslında herkesin bildiği basit yöntem var, yaktığından daha azını yiyeceksin. Hiç yaşlanma korkum yok. 44 yaşındayım.”

 

KARŞIMIZDAKİNİN PUSULASINI ARAŞTIRMIYORUZ

Son dönemde iş insanı Tolga Arman ile yaşadığı aşkla gündemde olan Şener’e kendisinden 2 yaş küçük meslektaşı Çağla Şıkel’in geçtiğimiz günlerde yaptığı “Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim” açıklaması hatırlatıldı.

DEMET ŞENER, ÇAĞLA ŞIKEL'İN AÇIKLAMASINI DESTEKLEDİ

Eski model konuyla ilgili, “Çağla kendi parasını kazanan, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın. Onu anlatmak istemiş. Aşk bu, kiminle olursa aşkı yaşamak güzel. Bizler bu yaştan sonra gerçek aşkı istiyoruz. Karşımızdaki insanın herhalde pusulasını araştırmıyoruz. Onu demek istedi Çağla. Belli bir işi gücü olsun, onun dışında aşk yani” diye konuştu.

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Kasko fiyatları düşüyor Banyonuzda Konfor ve Stil Reuters: İsrail polisini bıçaklayan Türk vatandaşı öldürüldü!
Sonraki Haber