Faik Öztrak'tan Sinan Aygün açıklaması: Bu konu bizim için bitmiştir!

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara'daki rüşvet iddialarına yönelik tartışmalarla ilgili açıklama yaptı. Öztrak, "Bu konuda hem parti hukuku bakımından hem genel hukuk bakımından süreç yürümektedir. Bu mesele artık bizim için noktalanmıştır. Bundan sonra hukuk konuşacaktır" dedi.

CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.

Toplantı gündemine ilişkin açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Mansur Yavaş ile Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasına değindi. Öztrak, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iftiralarına yönelik "Bu konuda hem parti hukuku bakımından hem genel hukuk bakımından süreç yürümektedir. Bu mesele artık bizim için noktalanmıştır. Bundan sonra hukuk konuşacaktır" şeklinde konuştu.

İçişleri Bakanlığı'nın iddiaları araştırmak üzere müfettiş görevlendirmesiyle ilgili Öztrak şunları söyledi:

"Bu konuda hem parti hukuku bakımından hem genel hukuk bakımından süreç yürümektedir. Bu mesele artık bizim için noktalanmıştır. Bundan sonra hukuk konuşacaktır. Artık bu ülkenin belli başlı büyükşehirlerinde müzik değişmiştir, dans da değişecektir. Rant lobileri büyükşehirlerimizde cirit atamayacaktır.

Hatırlayacaksınız, o dönemin büyükşehir belediye başkanı Ankara'yı parsel parsel satmakla suçlandı. O dönem bu müfettişler hiç ortaya çıkmadı. Ama şimdi bizim büyükşehir belediye başkanımızın suçlanması neticesinde apar topar harekete geçiyorlar. Keşke bu hassasiyeti bundan önceki belediye başkanına karşı göstermiş olsalardı."

Covid bitti BioNTech zarar etti! İşte yeni hedefleri 8 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte kararlar... Büyü dolandırıcılığı arttı! Korkunç malzemeler kullanıp kandırıyorlar!
Sonraki Haber