Fahriye Kara'nın zor seçimi: Ya kocası asılacak ya kendisi taşlanacak

1990 yılındaki hac felaketinde ağır yaralanan ve Suudi Arabistan'da bir kişi tarafından kaçırılan Fahriye Kara için 27 yıl sonra Türkiye'ye dönme umudu doğdu. Ancak Suudi yasalarına göre bunun için, 3 çocuk sahibi olduğu Yemenli kocasının kendisine tecavüz ettiğini söylemesi gerekiyor. Aksi takdirde kendisi zina suçundan taşlanarak öldürülecek. Tecavüz uğradığını söylerse de 3 çocuğunun babası idam edilecek.

Batmanlı 12 çocuk annesi Fahriye Kara (74) 1990 yılında hac ibadetini gerçekleştirmek için kocası Abdullah Kara ile birlikte kutsal topraklara gitti. Kara çifti, 450'si Türk 1426 kişinin can verdiği izdiham sırasında yaralandı. Abdullah Kara eşini o kalabalıkta buldu ancak ağır yaralıydı ve acilen ambulansla hastaneye kaldırılınca son kez o an gördü. Hastaneden çıkıp günlerce Fahriye Kara'yı aradı ancak bulamadı. Sonunda öldüğünü düşünerek Batman'a döndü.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları