Fahriye Evcen'i çılgına döndüren olay! Gittiği mekanda müşteriyle tartıştı

İkinci bebeğine hamile olan oyuncu Fahriye Evcen, eşi Burak Özçivit ve oğlu Karan'la birlikte tatil yapıyor. Şimdilerde teknelerini Yalıkavak’a demirleyen aile, kahvaltı için bir mekana gitti. Fahriye Evcen gittikleri mekanda bir müşteriyle gerginlik yaşadı.

Burak Özçivit, 2 aylık hamile olan eşi Fahriye Evcen ve Nisan 2019’da dünyaya gelen oğulları Karan ile birlikte mavi tura çıktı. Çift geçen gün Yalıkavak’a demir attı.


Kahvaltı için karaya çıkıp bir mekana giden Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in ilk başta keyfi yerindeydi. Ancak mekanda yaşanan bir olayın ardından ünlü oyuncuların morali bozuldu. Çiftin oğulları Karan, mekandaki müşterilerden birinin masasına çarptı.

MEKANDAKİ MÜŞTERİ MİNİK KARAN'A BAĞIRDI

Posta'da yer alan habere göre; Bu duruma sinirlenen müşteri, Karan’a “Yavaş ol biraz, bu ne ya!” diye bağırdı. Fahriye Evcen kızarak "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk” sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri “Ne yapayım çocuksa” deyince, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, Karan’ı da alıp mekanı terk etti.

 
2. ÇOCUKLARININ CİNSİYETİ BELLİ OLMADI

Öte yandan bir mekandan çıkarken objektiflere yakalanan çift, ikinci çocuklarının cinsiyetinin belli olmadığını ve isim düşünmediklerini söylediler. Çift, Burak Özçivit'in para karşılığında Rus kadınlarla yemek yemesine yönelik sorulan soruları da yanıtsız bıraktı.

Doğa ile Giray'ın öpüştüğü anlar Fatih'i çileden çıkardı Kızıl Goncalar'dan bomba fragman! Meryem, Naim'i boşuyor Rade Krunic Fenerbahçe'deki kötü günlerinin sebebini açıkladı
Sonraki Haber