Fahriye Evcen'den Sonra Alparslan Büyük Selçuklu'da Seferiye Hatun'a Eleştiriler Bitmiyor!

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezona başladı. Barış Arduç, Öykü Gürman ve Kayra Zabcı'nın rol aldığı dizinin 29. bölüm fragmanı da geldi. Yeni sezona Fahriye Evcen'siz başlayan tarihi yapımda Seferiye Hatun rolüne tepkiler bitmiyor. Öte yandan Öykü Gürman'ın Öke Hatun'u ise izleyiciden geçer not aldı.

Her Pazartesi TRT 1'de ekrana gelen Alparslan Büyük Selçuklu 28. bölümüyle yeni sezona merhaba dedi. Geçtiğimiz sezonun en çok izlenen ve birincliği kimseye bırakmayan dizi bu yıl da çok konuşulacağa benziyor. Yeni bölüm fragmanının da yayınlandığı Alparslan Büyük Selçuklu'da Seferiye Hatun problemi yaşanıyor.

Fahriye Evcen'in sezon finaliyle veda ettiği Alparslan Büyük Selçuklu'ya yeni katılan Seferiye Hatun rolünü Kayra Zabcı oynuyor. Dizinin takipçileri ise Fahriye Evcen'den sonra Seferiye Hatun rolünün sönük kaldığı yönünde sosyal medya paylaşımları yaptı.

FAHRİYE'DEN SONRA OLMADI!

Alparslan Büyük Selçuklu 29. bölüm fragmanıyla izleyenler yeni sezona dair görüşlerini payklaştı. Tarihte Seferiye Hatun kimdir, nasıl öldü gibi sorulara yanıt arandı. Öte yandan Öykü Gürman da Alparslan Büyük Selçuklu dizisine katıldı.

Öke Hatun'u oynayan Gürman izleyicinden geçer not aldı. Alparslan Büyük Selçuklu 29. bölümü Pazartesi akşamı TRT 1'de ekrana gelecek.

Yenikapı'da bazı yollar trafiğe kapatılacak Usta sanatçı Zafer Gençaydın'dan acı haber Abdullah Avcı: Futbolda intikam olmaz, hesaplaşma olmaz!
Sonraki Haber