Fahriye Evcen ile Ebru Gündeş pişti oldu! Sosyal medya ikiye bölündü

O Ses Türkiye yarışmasıyla yeniden ekranlara geri dönmenin mutluluğunu yaşayan 47 yaşındaki şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz günlerde Fahriye Evcen ile giydiği kombinle pişti oldu. Birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı kombinle ekranlarda yer alan ikili hayranlarını da oldukça şaşırttı.

TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça Hatun’u canlandıran güzel oyuncu Fahriye Evcen, 4 yıllık bir aranın ardından izleyenlerinin karşısında olmanın heyecanını yaşadı. Yakın bir arkadaşının tasarım ceketini giyen Evcen aslında her şeyden habersizdi.

Fiyatı 2,945.00 TL olan aynı ceketi geçtiğimiz günlerde O Ses Türkiye yarışmasına geri dönen jüri üyelerinden sanatçı Ebru Gündeş’te giyince olanlar oldu.

Gündeş ve Evcen, yaptıkları tıpatıp benzer kombinlerle pişti olurken ikilinin sosyal medya hesaplarından giydikleri ceketleri takipçileriyle paylaşması da dikkatlerden kaçmadı. Kıyafetin kimin daha güzel taşıdığına dair çıkan diyalogda kullanıcılar çoğunluğu Evcen’den yana kullandı.

Maduro'dan Türkiye duyurusu: Dostum Erdoğan'a selamımı iletiyorum! Türkiye’nin ilk nükleer güç santralinde çalışmalar devam ediyor! Kocaeli'de TEM'de beyaz eşya yüklü TIR yandı
Sonraki Haber