Faciaya ramak kala: Kontrolden çıkan TIR iş yerinin bahçesine düştü

Başakşehir'de kontrolden çıkan bir TIR, yolun sağındaki iş yerinin bahçesine düştü. Olay sırasında bölgede kimsenin olmaması olası bir felaketi önledi.

This browser does not support the video element.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde gerçekleşti. Caddeden yokuş aşağı inen tır sürücüsü, Kuzey Marmara Otoyoluna bağlanmak istedi. Cadde ortasında tır şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine manevralar yaparak savrulan tır yaklaşık 4 metrelik yükseklikten bir işyerinin bahçesine düştü. Olayın haftasonu yaşanması ve işçilerin izinli olması nedeniyle bir faciadan dönülürken kaza anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

AYNI YERDE DÖRDÜNCÜ KEZ AYNI KAZA

Kazanın yaşandığı yerde işletmesi bulunan Üsmen Acar, “Haftasonu olması nedeniyle biz burada değildik beni aradılar ben hemen koşarak geldim. Burada normalde işçiler çalışıyor hafta içi olsa onlarca işçi yararlanabilirdi. Daha öncede aynı şekilde burada kaza oldu biz artık çok tedirgin oluyoruz ve önlem alınmasını istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!