Faciadan son anda dönüldü

Kapalıçarşı 44 gün sonra açıldıktan sonra yabancı turistler gelemese de, yerli ziyaretçilerin akın etmesiyle kendini yavaş yavaş toparlamaya başladı. Ancak, dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden olan, 559 yıllık Kapalıçarşı, açılmasından daha bir ay bile geçmeden skandal bir tahliye ile sarsıldı. Kaçak bölüm dükkanın mülk sahibi ünlü halıcı Hakan Evin, kiracısı olan Marmara döviz bürosu sahibini şikayet ederek tahliye ile yıkım kararı aldırdı.

Her yıl milyonlarca kişinin ziyaret ettiği Kapalıçarşı’da bir süreden beri ilginç bir olay yaşanıyor. SuperHaber’in edindiği bilgilere göre, tüm Kapalıçarşı esnafının konuştuğu kaçak bölüm konusu ile igili tahliye ve şikayet konusu şöyle gelişti:

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!