Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘Senkronize’ isimli bir albümde saklanıyordu.
TechCrunch’ın haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.
Yanlış anlaşılma olmasın diye özellikle tekrar belirteyim: Kendi yüklediğiniz fotoğraflar değil, gizli bir albüm şeklinde senkronize edilen fotoğraflar silinecek.
TechCrunch, Facebook’un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor.