EYT'lilere çifte müjde! O paralar direkt hesaplara yatacak

Önümüzdeki hafta meclise gelmesi beklenen EYT yasa tasarısında ilk etapta 2 milyon 250 bin kişinin emekli olması bekleniyor. EYT'den emekli olacak her çalışan sigortalıya tazminat ödenecek. Bu tazminatların ödenebilmesi için hükümet 25 milyar liralık kefalet desteği olan 34 milyar liralık bir paket hazırladı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dün bu paketin detaylarını da paylaştı. İşte detaylar...

Önümüzdeki hafta meclise gelmesi beklenen EYT yasa tasarısıyla emekli olacak milyonlarca kişi kıdem tazminatı hakkı kazanacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati dün bu paketin detaylarını da paylaştı. EYT'lilere verilmek için hazırlanan bu paralar onların kıdem tazminatlarında kullanılacak.Faruk Erdem, Yeni Asır'da kaleme aldığı yazısında adım adım tazminatın detaylarını kaleme aldı:

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! Batuhan Karadeniz'den şok sözler: "Fener Sami Yen'e nasıl gelecek?"