EYT'liler dikkat! Maaş ödemenizden 3 gün sonra 10 bin TL daha çekebileceksiniz! Üstelik karşılıksız!

Bu ay ilk kez emekli maaşı alacak olan EYT’liler senelerdir yaşadıkları mağduriyetin sona erecek olmasının heyecanını yaşarken Denizbank’tan EYT’lileri sevindiren bir açıklama daha geldi. Özel banka, yalnızca EYT yasası kapsamında olan vatandaşları kapsayan yeni bir ek ödeme kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu. İşte Denizbank’ın EYT’liler için düzenlemiş olduğu kampanyanın detayları…

1999 yılında uygulamaya koyulan bir sigorta kanunu sebebi ile yaş şartına takılan ve bu sebep ile de senelerdir emeklilik dilekçelerini teslim edemeyen EYT’liler, nihayet muratlarına erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen EYT düzenleme çalışmalarının son bulmasının ardından 3 Mart 2023 tarihli Resmi Gazete’de yasa yayınlandı. Yasa kapsamında milyonlara emeklilik hakkı tanımlanacağı bildirilirken emekli müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar da harekete geçti.

Yasanın yürürlüğe girmesi ile birlikte harekete geçen özel bankalardan biri de Denizbank oldu. Birçok kategori altında tüketicilere hizmet veren Denizbank, EYT’liler için de yeni bir kampanya düzenlemiş olduğunu bildirdi. Banka, maaş hesabını Denizbank’tan açtıran tüm EYT’lilere maaş ödemeleri karşılığında karşılıksız nakit desteği vereceğini açıkladı.

DENİZBANK’TAN EYT’LİLERE AYRICALIKLI NAKİT DESTEĞİ!

Normal şartlarda da Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan emekli maaşı alan vatandaşlar için promosyon kampanyaları düzenleyen Denizbank, EYT yasasının yürürlüğe girmesi ile birlikte ilgili grupta yer alan vatandaşlar için ayrıcalıklı bir promosyon kampanyası düzenlediğini bildirdi. Üst limiti 5 bin TL olarak belirlenmiş olan promosyon kampanyasını EYT’liler için yeniden düzenlediğini bildiren özel banka, detayları aktardı.

Nisan ayında maaş ödemesi alacak olan EYT’lilere promosyon hizmeti sunacağını ifade eden Denizbank, ilgili maaş hesabının kendi bünyesinden açılması ödeyeceği promosyon tutarlarını şu şekilde açıkladı:

  • 3.499 TL’ye kadar maaş alacak olanlara: 6.000 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alacak olanlara: 7.000 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alacak olanlara: 9.000 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alacak olanlara: 10.000 TL

DENİZBANK EYT’Lİ PROMOSYONUNDAN NASIL YARARLANILIR?

Denizbank’ın 10 bin TL’ye varan EYT’li promosyonundan yararlanabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Maaş bankasının Denizbank olarak seçilmesi, promosyon ödemesinin alınabilmesi için yeterlidir.

İşçileri taşıyan fabrika servisi devrildi, çok sayıda yaralı var "Fenerbahçe'nin şampiyonluğu gasp edilmiştir! Uydurma bir penaltı" Bakan Şimşek'ten locals açıklaması: Milletimiz benim duruşumu bilir
Sonraki Haber