EYT'de son viraja gelindi! Başvurular ve prim hesaplamaları tek bir yerden olacak!

EYT'yi bekleyen binlerce vatandaşa sevindiren haber geldi. Yıl sonu tamamlanması beklenen EYT çalışması için yeni bir düzenleme daha uygulamaya alındı. Emeklilik prim, gün ve sayısının hesaplanabildiği ayrıca emeklilik başvurularının yapılabildiği HİTAP portalı 15 Kasım'da kullanıma açılıyor.

Kamu kurumlarında çalışanların emeklilik işlemlerini gerçekleştirebileceği yeni uygulama Hizmet Takip Programı (HİTAP) 15 Kasım tarihinde başlıyor. Peki bu uygulama ne gibi kolaylıklar getiriyor, HİTAP nedir? Özel sektörde çalışanları için de böyle bir uygulama getirilecek mi, EYT düzenlemesinde son durum ne? Konuyla ilgili merak edilenleri Vergi Uzmanı Muhammet Bayram CNN Türk canlı yayınında anlattı: Muhammet Bayram konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı!