Eylül ve Leyla'nın ölümü ünlü isimleri yasa boğdu!

Ankara'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara ve Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in üst üste gelen ölüm haberleri Türkiye'yi yasa boğdu. 6 yıl önce kızını kaybeden Seren Serengil ve diğer ünlü isimler, duygu dolu paylaşımlar yaptı.

SEREN SERENGİL

"Sadece 6 gün bir kız çocuğu annesi olabildim o da dokunamadan kuvezde seyrederek. Kokusunu bilemediğim gülüşünü göremediğim onunla zaman geçiremediğim sesini duyamadığım kaybettiğim kızım için hala kalbim ne kadar acır tarifi mümkün değil. Her kız çocuklu arkadaşlarımın evine gittikçe yaşasaydı 6 yaşında olacaktı diye yıl sayarım gözüm dolar. Şimdi düşünüyorum da gülüşünü, sesini, huyunu bildiği varlığına alıştıkları zaman geçirip saçının telini sakındıkları kaç yıllık evlatlarını hele bu şekliyle kaybeden annelerin hallerini. Allah onlara gerçekten sabır versin. Israrla hayvanlara insanlara bebeklere tecavüz edip öldüren bu sapıklara gereken cezanın verilmesini daha fazla kayıplar verilmeden istiyoruz"

Mevduat faizlerinde rekor! En yüksek faizi hangi banka veriyor? Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı Ünlü şarkıcı Kalben gözaltına alındı! Emekli promosyonları yükselecek mi?