Evli kadınlar dikkat! Kocanıza sakın böyle bir mesaj atmayın...

Boşanmak için Aile Mahkemesi'ne başvuran bir çiftin davası çekişmeli olarak giderken Yargıtay'dan emsal niteliğinde bir karar verildi. Kocasına "Sen erkek misin? Sen kimsin bana karışamazsın" mesajları atan kadın ağır kusurlu bulundu. Bu söylemleri sebebiyle de talep ettiği nafakayı almamasına karar verildi.

Aile Mahkemesi'ne uzun süredir geçimsizlik yaşayan bir çift boşanmak için başvuru yaptı. Koca, eşinin devamlı anne ve babasına, ""Bu eve bir daha gelmeyin, sizden nefret ediyorum, kocamı sevmiyorum" şeklinde sözler söylediğini belirtti. Kendisine de "Sen kimsin bana karışamazsın, sen salak mısın, sen erkek misin" şeklinde mesajlar attığını ileri sürdü.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı