Evlerine giren hırsızlar yüzünden koronavirüse yakalandıklarını iddia ettiler!

İstanbul Eyüpsultan’da evlerine giren hırsızlar yüzünden koronavirüse yakalandıklarını iddia eden hemşire Elif Yılmaz, “Sağlık çalışanlarına en çok ihtiyaç duyulduğu zamanda 10 gündür mesleğimi icra edemiyorum. Şu anda evime giren hırsızlar yüzünden kovid olmam sebebiyle işimi yapamıyorum” dedi.

Olay İstanbul Eyüpsultan Çırçır Mahallesi’nde 1 Eylül günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Elif Yılmaz ve Emre Yılmaz çifti iş yerlerinde çalıştıkları sırada evlerine hırsız girdi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen Yılmaz çifti, kapı kilidinin kırılmış ve evlerinin dağılmış olduğunu gördü.

Yılmaz çiftinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri konuyla ilgili çalışmalarını gerçekleştirdi. Eve giren 4 şüphelinin elektronik cihazlardan kolonyaya kadar her şeyi beraberinde götürdükleri belirlendi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Benzine ve motorine indirim geliyor! Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı