Evlenmek istedi başına gelmeyen kalmadı! Polisin kurtardığı 'Kiraz' böyle kandırılmış...

Adana’da kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 4’ü kadın 9 şüpheliden 6’sı “Kiraz” operasyonunda yakalanıp gözaltına alındı. Çete lideri tarafından, “Kiraz” lakaplı kadının, evlilik vaadiyle kandırılıp tehdit ve darpla fuhuş yaptırıldığı belirlendi. Boynunda kiraz dövmesi bulunan genç kadının eskort sitelerinde, adının "Kiraz" olarak geçtiği öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğine bir kişi, Fırat Ç. (29) adlı kişinin kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen emniyet güçleri, savcılıktan alınan izinle Fırat Ç. ve bağlantılı olduğu kişileri teknik ve fiziki takibe başladı. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu