Evlenmek için 3 gün tuvalete uğramıyorlar!

Düğünler, iki insanın birlikte bir hayat geçirmeden önce bu durumu kutladığı özel merasimlerdir. Bu kutlamalardan önce yapılan gelenekler ise ülkeden ülkeye değişmektedir. Bazılarının inanılması güç olduğu ülkelerin düğün öncesi adetlerini sizler için derledik.

Fransa

Fransa'da insanlar evlendiklerinde (özellikle de gençlerse), aileler ve arkadaşlar yeni evlilerin evlerinin önünde toplanır, şarkı söyleyerek ve bağırarak çanak çömlek çalarlarmış. Yeni evliler ise, dışarıdakilerin gitmesini sağlamak için onlara yiyecek içecek sunar veya para verirlermiş. Bazı abartılı olaylarda, ziyaretçiler görmezden gelindiği zaman içeri girip damadı kaçırırlarmış. Daha sonra da damadı çok uzak bir yere, muhtemelen çıplak bir şekilde bırakıp giderlermiş. Bu garip ve curcunalı gelenek, orta çağda başlamış. Dul bir kadın çok erken evlenirse, komşular düğün gecesi toplanır ve aynı geleneği uygularmış. Biraz tuhaf olsa da bu gelenek biraz da eğlence amaçlı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı