Ev hanımları, öğrenciler, oturduğu yerden para kazanmak isteyenleri ilgilendiriyor! İşte İŞKUR uzaktan çalışma ilanları

Evden çalışmak isteyenler için İŞKUR’dan fırsat niteliğinde işe alım ilanları yayınlandı. Evden para kazanmaya odaklanan bu iş ilanları ev hanımlarından öğrencilere kadar herkesin yapabileceği türden. İşte detaylar…

İşsizlik sorunuyla baş edebilmek adına çok sayıda önlem alan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2023 yılında da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Bu kapsamda çok sayıda iş ilanı yayınlayan İŞKUR, aynı zamanda iş ilanlarının çeşitliliğini de artırır hale geldi. Çeşitliliğin artmasıyla birlikte en çok dikkat çeken ise, evden para kazanmayı sağlayan İŞKUR uzaktan çalışma ilanları oldu.

Ev hanımlarının para kazanmak için tercih edebileceği İŞKUR’un uzaktan çalışma iş ilanları, aynı zamanda öğrencilere de ek gelir kapısı olmaya başladı. Bu kapsamda normal işine ek olarak yarı zamanlı bu işleri yapmak isteyen kişilerin de yararlanabileceği İŞKUR uzaktan çalışma ilanlarını görebilmek ve başvuru yapabilmek için birtakım adımları takip etmenin şart olduğu öğrenildi. İşte İŞKUR uzaktan çalışma ilanlarına başvuru yolları…

İŞKUR ÜYELİĞİ OLANLAR BAŞVURU YAPABİLİYOR

Resmi bir iş bulma portalı olarak çalışan İŞKUR, iş arayan ile işvereni birleştirdiği için sadece üyelerinin ilanlarına başvurmalarına izin veriyor. Bu noktada İŞKUR’un fiziki şubelerinden ya da e-Şubesinden kaydolarak, uzaktan çalışma ilanlarına başvuru yapabiliyor. Aynı zamanda başvuru için ‘iş arayan’ statüsünde olmayı talep eden İŞKUR, profili aktif olan kişilerin İŞKUR üzerinden işe başvurmalarına izin veriyor. İşe başvurular için de İŞKUR’un fiziki ya da e-Şubesi kullanılabiliyor.

ARAMA FİLTRESİYLE İLANLARA ULAŞILABİLİYOR

Öte yandan uzaktan çalışma ilanlarına ulaşmak için birtakım arama filtreleri kullanmak gerekiyor. İŞKUR sitesinin sunduğu arama butonuna ‘paketleme’ yazan kişiler kolayca bu ilanlara başvuru yapabiliyor. Bu nedenle aramayı özelleştirerek, İŞKUR ilanlarına ulaşılabiliyor. Başvurunun ardından işverenin uygun görmesi halinde kişilerin evine nikah şekeri ya da davetiye gibi ürünler bırakılıyor. Paketleme için kullanılan bu ürünlerin işlemleri tamamlandıktan sonra yine işveren tarafından evden alınıyor. Paket başına ücret alınan bu işte asgari ücretten daha fazla kazanmak da mümkün oluyor. Elbette işten kazanılan ücret, kişinin hızına göre değişiklik gösteriyor.

Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray kaptanı onların seviyesine inmez!
Sonraki Haber