Euronews'ın haberi büyük tepki topladı!

Euronews'in "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" adlı haberi sosyal medyada büyük tepki topladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu i yaptığı açıklamada 12 Temmuz’dan bu yana gerçekleştirdikleri "operasyonlarda" 6 bin 122 kişiyi "yakaladıklarını" söyledi

İstanbul Valiliği 22 Temmuz’da yaptığı açıklamada, İstanbul’da kaydı olmayan Suriyeli sığınmacıların kayıtlı bulundukları illere dönmesi için 20 Ağustos’a kadar süre tanıdı.

Euronews ise "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" adlı haberinde Aksaray’da kimliği olmadığı gerekçesiyle çok sayıda Suriyeli sığınmacı elleri kelepçelenerek sınır dışı edildiğini iddia etti.

Sosyal medya kullanıcıları ise Euronews'in bu haberine tepki gösterdiler.Kullanıcılar Euronews 'in sosyal medyada paylaştıkları haberin "Avrupa kaç Suriyeli aldı?" sorusunu yöneltti.

Kullanıcılar aynı zamanda bu haber ile Euronews'in algı yapmaya çalıştıklarını paylaşımları dile getirdi.

Euronews'in  "Kimliği olduğu halde sınır dışı edilen Suriyeli sığınmacının El Nusra bölgesine gönderildiği iddiası" haberinin tamamı için tıklayınız!

5 Mayıs 2024 Pazar TJK at yarışı sonuçları açıklandı! 6 Mayıs 2024 Pazartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yeşilçamın sevilen ismi Serpil Çakmaklı'dan büyük itiraf!
Sonraki Haber