Etkin İletişim ve Konforlu Yaşam Sunan Teknolojiler

Apple giyilebilir teknoloji cihazları içerisinde yer alan akıllı saatler günlük işlemlerin pratik bir şekilde tamamlanmasına yardımcı aksesuarlar.

Akıllı bir saat deneyimini sunan Apple, geniş bir kitleye hitap eder. Apple Watch Series 8 akıllı saat modelleri tasarım ve özellik açısından yeni nesil bir deneyim sunar. Yüksek performans, modern tasarım ve uzun batarya ömrü ile ön plana çıkan akıllı saatler farklı işlemlerin tamamlanmasında önemli bir role sahip. Gelen arama bildirimlerinden sms görüntülemeye kadar telefon üzerinden gerçekleşebilecek birçok işlemin pratik bir şekilde gerçekleşmesini sağlar. Bu sayede akıllı saatler ile verimlilik artar. Apple ile çok tercih edilenler arasında. Donanımlı akıllı saat modeli aynı zamanda şık bir tasarıma sahip. 

●      Apple Watch Series akıllı saat genel özellikleri arasında mikrofon, hoparlör, titreşim, suya dayanıklılık, kalp atışı, arayan ismi gösterme, adımsayar, alarm, kronometre, uyku monitörü, kalori takibi ve takvim mevcut. Bu uygulamalar sayesinde verimlilik artar. WatchOS işletim sistemine sahip olan Apple akıllı saat modelinde WatchOS işletim sistemi versiyonu kullanılır. Apple Watch Series akıllı saat modelinde 5.0 bluetooth versiyonu var.

●      Apple Watch Series akıllı saat ekran özellikleri arasında renkli ekran, kavisli ekran, sürekli açık ekran ve çoklu dokunmatik mevcut. Force Touch özellikler arasında yok.

●      Spor aktiviteleri özellikleri arasında bisiklet, eliptik bisiklet, koşu, yürüyüş, merdiven tırmanma, kürek çekme, yoga, fitness ve yüzme mevcut. Sadece kayak spor aktivitesinde kullanıma uygun değil.

●      Uygulamaları arasında gelen arama bildirimi, acil durum araması, navigasyon, müzik çalar, hatırlatıcı, saat gösterimi, aktivite tanımlama ve izleme, mesafe ölçere sahip. Videolu görüşme, askeri sağlamlık, zamanlayıcı ve stres seviyesi gösterimi mevcut değil.
 

Oyun Konsolu Alırken Nelere Dikkat Etmeli?

Oyun konsolunun tüm yönleri ile araştırılması, kişilere birçok avantajı beraberinde getirir. Oyun konsolunun alınacağı marka büyük önem arz eder. Her markanın tercih edilmemesi gerekir. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerin tercih edilmesi gerekir. Kaliteli ve oynanabilirlik, bir oyunun tercih edilmesini sağlayan temel özellikleri arasında yer alır. Seçtiğiniz konsolun kaliteli bir yapıya sahip olması ve rahat bir şekilde oynanabilir olması gerekir. Konsolların diğer özellikleri, temel olarak bu iki koşulun sağlanmasına yöneliktir. Oyun konsolu kategorisinden, konsollar gibi birçok farklı ürünü bulmanız mümkün olur. Tasarım, gamepad seçilirken dikkat edilmesi gereken önemli konular arasında yer alır. Gamepad ve joystick seçerken öncelikle seçtiğiniz aksesuarların elinize uyumlu olması gerekir. Uzun süreli bir kullanım planlıyorsanız fanlı oyun konsolu modellerinden birini seçebilirsiniz. Bu modeller, ısınma ve donma gibi sorunlar olmadan oynamanızı sağlar. Ps4 oyunlarını oynamak için oyun konsolları gerekir. Bu ve buna benzer birçok oyunu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Ps4 fiyatlarını kolaylıkla öğrenebilirsiniz. PS4 oyunundan sonra Sony Playstation 5 oyunu tasarlanıp yerini almıştır.
 

Avantajlı Bluetooth Kulaklık

Kablosuz teknoloji her alanda olduğu gibi kulaklıklarda da etkisini gösterdi. Bluetooth kulaklıklar hayatın bir parçası oldu. Kullanım kolaylığı ve tüm cihazlarla kolay eşleştirilebildiği için bluetooth kulaklık kullanımı son yıllarda hızla yaygınlaştı. Kablosuz kulaklıklar akıllı telefon, stereo hoparlör, televizyon, oyun konsolu, bilgisayar ve diğer elektronik cihazlara kablo kullanmadan bağlanan cihazlar olarak yer alır. Bluetooth kulaklıklar sayesinde kablolarla uğraşmak zorunda kalmadan cihazlardan bir şeyler dinleyebilir ve insanlarla iletişim kurulabilir.  Egzersiz sırasında ya da yürüyüş yaparken oldukça kullanışlı ve daha rahat hareket imkanı sağlar.  Ayrıca ses seviyesini ayarlamak için ve şarkı değiştirmek, gelen aramaları cevaplayıp sonlandırmak için telefonu çıkarmak zorunda kalmadan yapmak mümkün. Aynı zamanda tasarım olarak da daha hafif ve oldukça şık görünüme sahip.

Zarafetin İfadesi: Abiye Elbiselerin Büyüsü Cirosunda düşüş yaşayan Starbucks Türkiye ürünlerine zam yaptı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu!
Sonraki Haber