Et ve tavuk dönerde tadarak anlaşılamayan hileler...

KENDİ MUTFAKLARINDA ETİ İŞLİYORLAR


Antalya'da, et döneri yaprak halde kendi mutfaklarında işlediklerini söyleyen 37 yıllık geçmişe sahip et döner restoranı işletmecisi Ünal Akkaşoğlu, hijyenden uzak ya da hileli işler yapan işletmelerin sektör adına kötü hava estirdiğini belirterek, “Bizim fiyatımız piyasaya göre biraz fazla ama maliyetimiz de yüksek. Kaliteden ve hijyenden ödün vermiyoruz. Dananın sadece arka bacaklarını kullanırız. Anlaşmalı kasaplarımız var. Merdiven altı ruhsatsız işletmelerden kesinlikle bir şey almayız" dedi. Akkaşoğlu, “Kesinlikle dönerin içinde kıyma kullanmıyoruz. Başka etler karıştırmıyoruz. Kuyruk yağı kullanıyoruz. Ucuz yağ kullanmıyoruz" diye konuştu.

Restoranında kendi et ustalarının mutfakta ham haldeki eti yaprak yaprak keserek işlediğini ifade eden Akkaşoğlu, dananın satın alınması, kesimi ve döner haline getirilene kadar tüm aşamaları adım adım takip ettiklerini de sözlerine ekledi.

Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte TV8 yayın akışı... Boykot edilen ürünlerde indirim uygulaması tepkilere neden oldu! Müge Anlı'daki sapık üvey baba hakkında sıcak gelişme! AK Parti Olağan Kongre'ye gidecek: Tarihi netleşti! Real Madrid ikinci yarı açıldı, Şampiyonlar Ligi'ni yine kazandı! Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları