Estetiğin dozunu kaçıran Özge Ulusoy'un son hali beğenilmedi

Babası Haydar Ulusoy'u 4 Aralık'ta Ankara’da geçirdiği trafik kazasında kaybeden manken Özge Ulusoy sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlarıyla gündeme geldi. Zaman içindeki değişimiyle dikkat çeken Özge Ulusoy, gittiği güzellik merkezinden fotoğraflarını paylaştı. Yüzüne yeni bir estetik operasyon yaptırdığı iddia edilen 40 yaşındaki mankenin son haline takipçilerinden olumsuz yorumlar yağdı.

Babasını kaybetmenin acısını yaşayan Özge Ulsuoy, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Instagram'da 2,3 milyon takipçisi bulunan ünlü manken son olarak gittiği güzellik merkezinden karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken Ulusoy'un son hali beğenilmedi. Yeni bir estetik operasyon geçirdiği öne sürülen mankene yorum üstüne yorum yağdı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü