Esra Erol'un kızkardeşi kırmızı bikinisiyle akılları baştan aldı! Esra'dan tepki gecikmedi!

ATV'nin sevilen sunucusu Esra Erol kısa süre önce sezon finali yaptığı programdan sonra ailesiyle tatile çıktı. Kızkardeşi Eda Erol da kendini plaja attı. Kırmızı bikinisiyle akılları baştan alan Erol'a tepki ablasından geldi.

Esra Erol'un ATV'deki programınının arka planında çalışan kızkardeşi Eda Erol, ablası ile birlikte ekranla nice kararmış hayat hikayeleri çıkarıyor. Sezon finali yapan program sonrası soluğu plajlarda alan Eda Erol kırmızı bikinisiyle görenlerin akıllarını başından aldı.

Görenlerin dönüp bir daha baktığı bikinili pozları ile sosyal medyada da kendine yer bulan Eda Erol, birkaç ufak farklılık da olsa Esra Erol'dan ayrıt edilemiyor.

Hayralarından yorum ve beğenileri kapan Eda Erol ne paylaştı?

Kırmızı bikini üzerine giydiği çiçekli gömlek hayranları tarafından çok beğenilen Eda Erol'un karın kasları ise herkesi şoke etti.

Esra Erol'un programda sağ kolu olan Eda Gök ise bu paylaşımlar sonrası yorum yapmayı ihmal etmedi. "Yok böyle bir şey" yorumu yapan Gök, Esra Erol ile olan benzerliğine gönderme yaptı.

Eda Erol'un bu paylaşımı 8 binin üzerinde beğeni aldı.

1 Mayıs İşçi Bayramı önemi nedir? Neden kutlanır? AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt!
Sonraki Haber