Esra Erol'da akıllara durgunluk veren olay! Eşi için hayvanlarını sattı

atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 39 yaşında 3 çocuk babası Yalçın Okur, eşine estetik yaptırmak için bütün hayvanlarını yarı fiyatına sattı. Acılı eş, "Madem terk edecektin estetik yaptırmadan gitseydin. Bir kere 'canım kocacım' deseydin dünyaları verirdim" diyerek canlı yayında gözyaşı döktü.

ATV'nin fenomen programlarından Esra Erol'da yine ilginç bir olay yaşandı. 3 çocuk babası Yalçın Okur, yaşadıklarıyla izleyicileri şoke etti. 13 yıldır Meral Okur ile evli olan Yalçın Okur, eşinin evden kaçması üzerine Esra Erol'dan yardım istedi.



''ESTETİK YAPTIRMASI İÇİN HAYVANLARIMI SATTIM''

Canlı yanına katılan Yalçın Okur, yaşadıklarını anlattı; "13 yıldır evliyiz. Eşimin Büşra diye bir kuzeni varmış, burun estetiği olmuş. Eşim geldi bana bir ay yalvardı, "Beni de burun estetiği yaptır" diye. Ben de dedim ki "Ben seni bu şekilde seviyorum, biz çiftçiyiz" dedim. 'Yok' diye ısrar etti, ağladı. Bizi hiç sevmedi, çocuklarını sevmedi, hep kendini sevdi. 15 bin lira estetiğe vereceğime, sana bilezik alayım dedim. Yok diye ısrar edip 'Masada kalsam da yaptıracağım' dedi. 90 bin liralık hayvanlarımı 45 bin liraya sattım estetik yaptıracak diye. Çocukları eve bırakıp yemek bile yapmadan gitmiş. Kızıma, 'Ben İstanbul'a gidiyorum. Çalışıp kendi ayaklarımın üzerinde duracağım.'' demiş. Ben eşimi arayıp sorunca bana, "Sana ne, seni ilgilendirmez. Ben seninle oynadım' dedi. Bana bir kere 'canım kocacığım' dese dünyaları verirdim.''

 

Meral Okur'un kuzeni canlı yayına bağlanıp, "Meral 15 yaşında evlendi, 3 çocuk doğurdu. Şimdi 26 yaşlarında özgüvenli bir kadın olmak istemiş olabilir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit polisin ailesine başsağlığı mesajı Dursun Özbek'in Galatasaray'ı uçuracak projesi belli oldu Şırnak'ta askeri araç devrildi! 1 asker şehit oldu, 3 asker yaralı...
Sonraki Haber