Esra Erol yeni sezonda da umut olmaya devam ediyor... 5 günde 5 ailenin yüzü güldü

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikayeleri ekranlarına taşımaya devam ediyor... atv'de yayınlanan ve milyonları ekranlara kilitleyen 'Esra Erol'da programı bu sezonda da umut olmaya devam ediyor. Yeni sezonuyla izleyiciyle buluşan Esra Erol'da programında 5 günde 5 ailenin yüzü güldü.

Kadir, 18 yıldır hiç görmediği anne ve babasını Esra Erol’da programında buldu

atv’de hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’da programına katılan Kadir Eren, hiç görmediği biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol’dan yardım istemişti. Biyolojik ailesini arayan Kadir’in yüzünü yıllar sonra Esra Erol güldürdü. Annesi Nuray Talan’ı 1 gün içinde bulan Esra Erol sayesinde birbirini yıllardır görmeyen anne oğul canlı yayında kavuşmuş, gözyaşları sel olmuştu. Esra Erol’un, Kadir’e bir sürprizi daha vardı. Kadir’in hiç görmediği babası da canlı yayındaydı. Esra Erol’un ekibi Kadir’in biyolojik babasına ulaştı ve Kadir babasını ilk kez canlı yayında gördü.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!