Esra Elönü'nün yeni kanalını SuperHaber açıklıyor

Esra Elönü Haber 7 ve Ülke TV ile yollarını ayırdı. Elönü ayrılığı "Can kardeşler. Arafta Sorulara ve yazılarıma başka bir kanalda devam edeceğim. Pazartesi yazarım inşallah. Bir de sürpriz var" sözleri ile duyurdu. Elönü'nün 'Arafta Sorular' ile çıkacağı kanalı ve yazılarına devam edeceği gazeteyi SuperHaber açıklıyor.

Arafta Sorular programı ve yazıları ile medyaya farklı bir soluk katan Esra Elönü, "Can kardeşler. Arafta Sorulara ve yazılarıma başka bir kanalda devam edeceğim. Pazartesi yazarım inşallah. Bir de sürpriz var" mesajı ile Haber 7 ile yollarını ayırdığın açıkladı.

Elönü'nün ismini açıklamadığı yeni kanalı ve yazıları yayınlayacak gazeteyi SuperHaber açıklıyor.

Yazılarının yayınlandığı Haber 7 ile Arafta Sorular'ın yayınlandığı Ülke TV ile yollarını ayıran Elönü, bundan böyle Türk Medya Grubu çatısı altında yazı ve yayınlarına devam edecek. 

Türk Medya'ya transfer olan Esra Elönü, yıllardır Ülke TV'de yaptığı Arafta Sorular programına bundan böyle 24 TV'de devam edecek. Elönü'nün yazılarına da Star gazetesinde devam etmesi bekleniyor. 

Güneş paneli üreten 20 milyon dolarlık fabrika hizmete girdi TIR ile minibüs çarpıştı! 8 kişi hayatını kaybetti.... Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı
Sonraki Haber