Esra Elönü'den Ayşenur Arslan'ın o sözlerine sert tepki!

CNN Türk'den kovulan Nevşin Mengü ile Ayşenur Arslan, Alman Ajansı Deutsche Welle'de Doğan grubunun satılmasını tartıştıkları programda buluştu. Şimdilerde Halk TV'de program sunan Ayşenur Aslan, medyadaki dilin değişmesini eleştirirken Cuma günü hakkında akılalmaz ifadeler kullandı.

Arslan, bir televizyon kanalındaki programın kapanışında, "Allah'a emanet olun, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim sizi korusun" ifadelerinden rahatsız olduğunu da söyledi.

"CUMA GÜNÜ KUTSAL FALAN DEĞİL"

Arslan, "Hayırlı Cumalar diye başlıyorlar mesela Cuma günleri programa... Cumanın kutsal bir gün olduğunu zannederek... Cuma günü kutsal bir gün falan değil, eskiden Cumaları topluca beraber olunurmuş, tatil niyetine... Bu kadar şuur kaybına uğradık artık" ifadelerini kullandı.

ESRA ELÖNÜ'DEN TEPKİ: BU TERLİKSİLER, ALLAH LAFZINDAN RAHATSIZ

Haber 7 yazarı Esra Elönü'den isr Ayşenur Arslan'ın bu sözlerine sert tepki geldi.

İşte Elönü'nün, "Beynimizi Ayşenur'dan koruyan antivirüs programı" başlıklı yazısı:

Bugün Zirai Atıkları yazma günüm. Lodos kıvamında tatlı bir keyif var üzerimde. Her şeyi koyacak yer bulmuş lakin bir tek beyin hücrelerini bir yere sığdıramamış dediğim eski sürüm ekran kartı bir canlıyı çözmeye çalışıyorum. Fişte unutulmuş bir kadın cayır cayır saçmalıyor, Şöfer Nebahat de vites attırıp gaz ikramında bulunuyor. Hani seslerini kıssan Sarı Taksi ve Uber polemiği yapıyorlar sanırsın. Hey gidi Hey..

Dün gece, kısık ateşte kendi kendine kaynayan Bulaşık suyunun sözlerini dinledim. Aman Allahım, neredeyse protez omurgası ekrandan fırlayacak. Karakteri oturuş bozukluğu yaşayan zavallıya üzülüşüm geceye namzet. Bunların beyin hücreleri bir araya gelse alan darlığından toplu istifa edecek o derece. Ben hayatımda bu kadar güzel düğümlenen bağırsak görmedim.

Yani atacağım kahkaha da çöpe gitmesin diye içime içime kıkırdıyorum. Dokunsan naftalin saçacak ama köhneliğini anlatırken ilk günkü gibi heyecanlı. Yazık, hala örümceklerin gideceği yolda asfalt çalışmasıyla ilgilenen hiç hatlar operatörü. Defalarca sakatlansa da, çamur kuryeciliği için sıçrayabiliyor.

Özel bir kanalda bir sunucunun “ Allah’a emanet olun” diyerek programı bitirmesi ve hayırlı cumalar diyerek programa başlaması Ayşenur’u germiş. Kendi medyalarında bile itibarı, gıdığının ederi kadar olan bu kadının derdi ne.. Cuma kutsal bir gün değil diyor. Derdim bu kadının adıyla kağıdın şerefini ihlal etmek değil, derdim bu dönme dolapların gıcırdayışıyla dalga geçmek.!!

Bakın bu terliksiler, Allah lafzından rahatsız. Mesele muhaliflik değil mesele Cehil ağzıyla inandıklarımızın üzerinde tepinmeleri. Peki bu gübre çuvalı zihniyete biz tepki gösterdiğimizde ne oluyoruz? İfade özürlülüğünü, ifade özgürlüğü zanneden bu canlılara kafa tuttuğumuzda linçler, küfürler gırla. Hayır yani şu kadını zorla imanlı hava sahasına gark etsen ne olur, safii gıybet zehirlenmesinden beyin mevta..

Önce o hararet yapan çeneni kapayacaksın, sen ister ineğe tap, ister beyin dağıtılırken sinek avla, çukura seviye kazandıran alçak dilini inancın insanlığın üzerinden çek! Ne diyor şair “ Av ol lakin kurda kuşa yem olma”. Ne kurtsun ne de kuş, yakılacak yorgana değmeyen fotojenik bir pire. Arada sıçrıyorsun biz de gülüyoruz. Arada solistsin anladık ama bu kadar detone fikir ve izbe dil kargayı kibirlendirir.

Kahve taburesinden bozma bir omurgayla nasıl yaşanıyor sayende onu da anladık. Sen şimdi o inandıklarını, dilini, yaşlanma karşıtı kremlerini, o salamura nefretini, o şekerlenmiş yapmacıklığını al Cuma tatilini yap..

Sana nefretinle, hazımsızlığınla iyi sıtmalar..

Bize, Hayırlı Cumalar..

Sen o nefretine, o parazit paketlediğin zihniyetine,

Biz Allah’a emanet...

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber